Levert én monteert houten buitendeuren en kozijnen
Kwaliteit, vakmanschap & service Betalen in termijnen mogelijk 100% zekerheidsgarantie
Menu

Industriële achterdeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Gebruik onze ‘ontzorg service’.

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Industriële achterdeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Maak gebruik van onze ‘ontzorg service’.

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Filters

Showroom

Hulp en advies nodig bij je zoektocht? Kom op afspraak langs in de showroom.

Filters

Er zijn geen product gevonden.
Alles over debuitendeur.nl | in slechts 2 minuten

Daarom kies jij voor debuitendeur.nl?

Waarom industriële achterdeuren?

Ongeacht de stijl van jouw huis; een industriële achterdeur past in het plaatje. Een moderne, industriële woning is vaak strak van vorm. Bijvoorbeeld met een plat dak en hoekige vormen. Dit plaatje maak je af met een industriële achterdeur met dezelfde strakke belijningen. Heb je een oud en landelijk huis? Dan hoef je niet direct voor een klassieke achterdeur te kiezen. Een industriële achterdeur kan het totaalplaatje namelijk een stuk spannender en dynamischer maken.

Een industriële bouwstijl

De industriële bouwstijl is een vorm van gebouwontwerp die ontstond tijdens de industriële revolutie en die de ruimtes waarin we werken en leven nog steeds vormgeeft. De voornaamste kenmerken van een industriële bouwstijl zijn simpele maar vooral strakke vormen. Ook is de stijl voornamelijk gebaseerd op het gebruik van ruwe, robuuste materialen. De industriële stijl kenmerkt zich door een sobere en cleane uitstraling. De strakke deuren van debuitendeur.nl sluiten perfect aan op de industriële bouwstijl. Het elegante hardhout wordt voor de strakke en moderne bouwstijl bewerkt tot een deur een echte industriële uitstraling heeft.

Waarom houten industriële achterdeuren?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. Door onze ervaring snappen we het belang van goede kwaliteit. Onze keuze voor het gebruik van enkel het beste hardhout bij onze industriële achterdeuren is dan ook iets waarvan we weten dat het werkt. Deze zijn namelijk van veel hogere kwaliteit dan kunststof of aluminium achterdeuren.

Een industriële achterdeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Bij debuitendeur.nl maken we gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden bestand is. Ook zijn de houten achterdeuren extra isolerend. Zo hou je de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf; best fijn toch?

Overige achterdeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan industriële achterdeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de moderne achterdeuren, deze kunnen jouw achtergevel voorzien van een echte moderne touch. Maar we bieden bijvoorbeeld ook jaren 30 achterdeuren. Deze sluiten aan op de ouderwetse bouwstijlen die zeer in trek zijn momenteel. Zoek je echter een achterdeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic zwarte- en witte achterdeuren. Maar ook blauwe achterdeuren.

Service van debuitendeur.nl

Bij debuitendeur staat het leveren van service op het hoogste niveau voorop. Ons motto is dan ook: afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service.

We bieden jou de mogelijkheid om enkel de industriële achterdeur zelf op vooruitbetaling te betalen. Het resterende bedrag kun je in termijnen afbetalen. We bieden daarnaast 5 jaar garantie op zowel de deur, het hang- en sluitwerk en de montage.

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte industriële achterdeur? Dan heeft debuitendeur.nl precies wat je zoekt. Toch nog niet overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio ontzorg service leveren?
Doe dan de gratis postcode check.