Levert én monteert houten buitendeuren en kozijnen
Kwaliteit, vakmanschap & service Betalen in termijnen mogelijk 100% zekerheidsgarantie
Menu

Klassieke achterdeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Gebruik onze ‘ontzorg service’.

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Klassieke achterdeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Maak gebruik van onze ‘ontzorg service’.

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Filters

Showroom

Hulp en advies nodig bij je zoektocht? Kom op afspraak langs in de showroom.

Filters

Resultaat 1–24 van de 42 resultaten wordt getoond

Alles over debuitendeur.nl | in slechts 2 minuten

Daarom kies jij voor debuitendeur.nl?

Waarom een klassieke achterdeur?

Wat is er klassieker dan een mooie achterdeur, die de buren kunnen plat lopen? De momenteel populairste bouwstijlen in Nederland sluiten hier perfect bij aan. Ze zijn namelijk geïnspireerd op, of daterend uit, bouwstijlen uit het verleden. Zo zie je dat vooral huizen uit de jaren 30 weer heel erg in trek zijn. Het gaat hierbij vooral om klassieke elementen. Van ornamenten tot glas in lood, je kunt het allemaal terug laten komen in; de achterdeur. Klassieke achterdeuren zijn mooi en prestigieus. Voeg de deur toe aan een oud huis en het versterkt het klassieke effect. Voeg de deur toe aan een modern huis en er ontstaat een bijzondere combinatie tussen oud en nieuw. Het samenbrengen van deze twee stijlen komt steeds vaker terug. Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk dan snel het bovenstaande assortiment.

Wat valt er onder een klassieke bouwstijl

Klassieke bouwstijlen kun je herkennen aan zijn karakter, sfeer en degelijkheid. Bij deze bouwstijl ligt de nadruk op horizontale lijnen en je ziet vaak een bijzondere vormgeving van kozijnen, brede dakoverstekken, gedetailleerd gevelmetselwerk, hoge plafonds, paneeldeuren en glas-in-lood ramen. Glas in lood is ook een element dat je kunt laten terugkomen in de achterdeur in jouw klassieke achterdeur als je kiest voor een achterdeur met glas.

Waarom een houten klassieke achterdeur?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. We beoefenen ons vak met liefde voor het product. Door onze ervaring weten we dan ook exact wat er wel én wat niet goed werkt in de praktijk. Onze keuze voor het gebruik van enkel het beste hardhout bij onze klassieke achterdeuren is dan ook iets waarvan we weten dat het werkt. Deze zijn namelijk van veel hogere kwaliteit én een stuk duurzamer dan kunststof of aluminium achterdeuren. Dit omdat ze vaak veel langer meegaan wanneer je ze goed onderhoudt.

Een klassieke achterdeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Bij debuitendeur.nl maken we gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten achterdeuren extra isolerend. Zo hou je (tot op zekere hoogte) de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf; ideaal!

Overige achterdeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan jaren 30 achterdeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de industriële achterdeuren, deze kunnen jouw achtergevel voorzien van een echte moderne touch. Maar we bieden bijvoorbeeld ook jaren 30 achterdeuren. Deze sluiten aan op de ouderwetse bouwstijlen die zeer in trek zijn momenteel. Zoek je echter een achterdeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic zwarte- en witte achterdeuren. Maar ook blauwe achterdeuren.

Service van debuitendeur.nl

Het motto van debuitendeur.nl? Afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service. Dit komt dus terug in ons materiaalgebruik, maar ook in het persoonlijk contact met jou.

Ben je dus op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte klassieke achterdeur? Dan ben je bij debuitendeur.nl aan het juiste adres. Nog niet helemaal overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio ontzorg service leveren?
Doe dan de gratis postcode check.