Veilig winkelen bij DeBuitendeur.nl

Niet iedere consument is vertrouwd met het winkelen op internet. Helaas bestaan er nog steeds organisaties die het niet zo nauw nemen met wetgeving. En dat is jammer, want winkelen op internet is gemakkelijk en snel.

Bij DeBuitendeur.nl kun je veilig en vertrouwd winkelen en dit wordt ook bevestigd door de onafhankelijke keurmerken die wij mogen dragen. Het keurmerk voert een grondige inspectie uit voordat zij tot certificering overgaat. Zo wordt gekeken of je veilig kan betalen, of jouw gegevens veilig worden opgeslagen en of wij ons wel aan alle voorwaarden houden.

Op alle punten die belangrijk zijn om veilig en vertrouwd te winkelen geven de keurmerken aan dat wij daaraan voldoen. Heb je toch nog vragen over het bestellen via internet, neem dan contact met onze klantenservice.

DeBuitendeur.nl is gecertificeerd door:

Webshop Keurmerk

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 4500 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Webshop Keurmerk opereert sinds juli 2014 internationaal en is in een tal van landen operationeel.

De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie.

Klik hier om het Webshop Keurmerk online certificaat in te zien…

WEBSHOP KEURMERK IS OOK ACTIEF IN BELGIË (GROOTSTE KEURMERK) ALSMEDE IN FRANKRIJK EN DUITSLAND. KLIK HIER VOOR DE INTERNATIONALE TOEGANG