Waarom kies je voor ons?

Waarom kies jij voor ons?

DeBuitendeur.nl levert en monteert houten buitendeuren- en kozijnen in; 
Noord-Holland, Provincie Utrecht, Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.
Een oer-Hollands bedrijf met een harde werkers mentaliteit, Afspraak = Afspraak

Het vervangen van deuren is geen klus die je op een zonnige zaterdagmiddag ‘even snel’ zelf uitvoert. Laat het plaatsen van deuren en kozijnen daarom over aan een professional.

Wij werken met het motto; ‘Wij gaan pas weg als wij tevreden zijn’.
Wat we daarmee bedoelen? Dat jij als onze klant niet met minder genoegen moet nemen dan de service van DeBuitendeur.nl

Nog steeds niet overtuigd? Lees hier verder over onze 100% zekerheidsgarantie »

Wie zijn wij en wat kun je van ons verwachten?

DeBuitendeur.nl is onderdeel van Lock Secure, een 24 uurs slotenmakers dienst dat onderhoud en service biedt aan alle type kozijnen. Wij plaatsen nieuwe buitendeuren en kozijnen in; Noord-Holland, Midden-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Iedereen noemt zichzelf tegenwoordig een specialist, maar wie levert nou precies de kwaliteit waar jij naar op zoek bent en hoe maak je een keuze uit al dat aanbod?

Bij DeBuitendeur.nl werken allemaal slotenmakers die zich in de loop der jaren hebben doorontwikkeld in het plaatsen en vervangen van houten buitendeuren en kozijnen.
Oók de vertegenwoordigers komen uit de buitendienst en werken bij grotere opdrachten nog steeds mee in weer en wind. Geen stropdassen mentaliteit maar gewoon de mouwen opstropen en keihard werken. Iedere medewerker binnen het bedrijf weet dan ook exact waar hij over praat en hoe hij te werk moet gaan om de beste service en kwaliteit te leveren.

Zijn wij de goedkoopste?

De goedkoopste? Niet altijd, maar dat compenseren we weer door het leveren van uitstekende service, kwaliteit en een vakkundige installatie. We doen ons best om je de beste producten en service te leveren tegen een scherpe prijs.

De kans bestaat dat je een soortgelijke aanbieding ergens anders goedkoper gaat vinden (daar zijn we gewoon eerlijk over).
Het verschil zit hem dan hoogstwaarschijnlijk in de kwaliteit van het materiaal, de afwerking van de installatie en de kwaliteit van de vakman.

‘Goedkoop’ betekent bij installaties als deze dan ook vaak ‘duurkoop’, is het niet op de korte termijn, dan wel op de lange termijn. Maar hé, kwaliteit en vakmanschap kost nou eenmaal geld.

Michael Schapkun