Alle deuren zijn inclusief onze all-in service
GRATIS inmeet service Alle deuren voldoen aan het Politie Keurmerk 100% zekerheidsgarantie
Menu

Moderne achterdeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Moderne achterdeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Alles over debuitendeur.nl | in slechts 2 minuten

Daarom kies jij voor debuitendeur.nl?

Waarom moderne achterdeuren?

De deur bij iemand platlopen? Dat doe je via de achterdeur. En misschien dat je nu een klassiek huis met een ouderwetse achterdeur voor je ziet, maar ook binnen een moderne bouwstijl past een mooie achterdeur.

Want ongeacht de stijl van jouw huis; een moderne achterdeur past in het plaatje. Een moderne woning  is vaak strak van vorm. Bijvoorbeeld met een plat dak en hoekige vormen. Dit plaatje maak je af met een moderne achterdeur met dezelfde strakke belijningen. Heb je een oud en landelijk huis? Dan hoef je niet direct voor een klassieke achterdeur te kiezen. Een moderne achterdeur kan het totaalplaatje namelijk een stuk spannender en dynamischer maken.

Een moderne bouwstijl

De voornaamste kenmerken van een moderne bouwstijl zijn simpele maar vooral strakke vormen. Hierbij staan transparantie en technologie voorop. De transparantie van de bouwstijl betreft veel ramen en glas. Kies als je dit wil naleven bijvoorbeeld een achterdeur met glas. De strakke deuren van debuitendeur.nl sluiten perfect aan op de moderne bouwstijl. Het elegante hardhout wordt voor de strakke en moderne bouwstijl bewerkt tot een deur een echte trendy uitstraling heeft.

Waarom houten moderne achterdeuren?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. Door onze jarenlange ervaring snappen we het belang van goede kwaliteit. Onze keuze voor het gebruik van enkel het beste hardhout bij onze moderne achterdeuren is dan ook iets waarvan we weten dat het werkt. Deze zijn namelijk van veel hogere kwaliteit dan kunststof of aluminium achterdeuren.

Een moderne achterdeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Bij debuitendeur.nl maken we gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten achterdeuren extra isolerend. Zo hou je de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf. Dit is extra prettig wanneer de achterdeur aan de woonkamer grenst, zoals bij vele huizen het geval is.

Overige achterdeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan moderne achterdeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de industriële achterdeuren, deze passen bij de moderne stijl en kunnen jouw achtergevel een echte moderne touch mee te geven. Maar we bieden bijvoorbeeld ook achterdeuren in de klassieke stijl. Deze sluiten aan op de ouderwetse jaren 30 bouwstijl die zeer in trek is momenteel. Zoek je een achterdeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic zwarte- en witte achterdeuren. Maar ook blauwe achterdeuren.

Service van debuitendeur.nl

Bij debuitendeur staat het leveren van service op het hoogste niveau voorop. Ons motto is dan ook: afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service.

We bieden jou de mogelijkheid om enkel de moderne achterdeur zelf op vooruitbetaling te betalen. Het resterende bedrag kun je in termijnen afbetalen. We bieden daarnaast 5 jaar garantie op zowel de deur, het hang- en sluitwerk en de montage.

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte moderne achterdeur? Dan heeft debuitendeur.nl precies wat je zoekt. Toch nog niet overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.