• Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie
Betaal veilig en snel met:
Betaal veilig en snel
  • Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie

Moderne achterdeuren(16)

Toont alle 16 resultaten

Welke type deur zoek je?
Welke stijl deur zoek je?
Welke houtsoort zoek je?

Waarom moderne achterdeuren?

De deur bij iemand platlopen? Dat doe je via de achterdeur. En misschien dat je nu een klassiek huis met een ouderwetse achterdeur voor je ziet, maar ook binnen een moderne bouwstijl past een mooie achterdeur.

Want ongeacht de stijl van jouw huis; een moderne achterdeur past in het plaatje. Een moderne woning  is vaak strak van vorm. Bijvoorbeeld met een plat dak en hoekige vormen. Dit plaatje maak je af met een moderne achterdeur met dezelfde strakke belijningen. Heb je een oud en landelijk huis? Dan hoef je niet direct voor een klassieke achterdeur te kiezen. Een moderne achterdeur kan het totaalplaatje namelijk een stuk spannender en dynamischer maken.

Een moderne bouwstijl

De voornaamste kenmerken van een moderne bouwstijl zijn simpele maar vooral strakke vormen. Hierbij staan transparantie en technologie voorop. De transparantie van de bouwstijl betreft veel ramen en glas. Kies als je dit wil naleven bijvoorbeeld een achterdeur met glas. De strakke deuren van debuitendeur.nl sluiten perfect aan op de moderne bouwstijl. Het elegante hardhout wordt voor de strakke en moderne bouwstijl bewerkt tot een deur een echte trendy uitstraling heeft.

Waarom houten moderne achterdeuren?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. Door onze jarenlange ervaring snappen we het belang van goede kwaliteit. Onze keuze voor het gebruik van enkel het beste hardhout bij onze moderne achterdeuren is dan ook iets waarvan we weten dat het werkt. Deze zijn namelijk van veel hogere kwaliteit dan kunststof of aluminium achterdeuren.

Een moderne achterdeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Bij debuitendeur.nl maken we gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten achterdeuren extra isolerend. Zo hou je de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf. Dit is extra prettig wanneer de achterdeur aan de woonkamer grenst, zoals bij vele huizen het geval is.

Overige achterdeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan moderne achterdeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de industriële achterdeuren, deze passen bij de moderne stijl en kunnen jouw achtergevel een echte moderne touch mee te geven. Maar we bieden bijvoorbeeld ook achterdeuren in de klassieke stijl. Deze sluiten aan op de ouderwetse jaren 30 bouwstijl die zeer in trek is momenteel. Zoek je een achterdeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic zwarte- en witte achterdeuren. Maar ook blauwe achterdeuren.

Service van debuitendeur.nl

Bij debuitendeur staat het leveren van service op het hoogste niveau voorop. Ons motto is dan ook: afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service.

We bieden jou de mogelijkheid om enkel de moderne achterdeur zelf op vooruitbetaling te betalen. Het resterende bedrag kun je in termijnen afbetalen. We bieden daarnaast 5 jaar garantie op zowel de deur, het hang- en sluitwerk en de montage.

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte moderne achterdeur? Dan heeft debuitendeur.nl precies wat je zoekt. Toch nog niet overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Voordeuren op maat van debuitendeur.nl

Na je bestelling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op voor het maken van een gratis inmeet afspraak.

Het inmeten zelf doen we binnen 1 week en is al met 15 tot 30 minuten geregeld.
Geen zorgen, je hoeft zelf niet in te meten.

De levertijd van de deur vindt je terug in de productomschrijving en in configuratie overzicht na het samenstellen van de deur.

Bestel je er ook een kozijn bij?
Dan moet je daar 4 weken bij optellen.

Nee, geen zorgen, je hoeft zelf niets in te meten.

Na je bestelling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op voor een gratis afspraak.

Het inmeten zelf doen we binnen 1 week en gebeurt met een speciale computer.
Het inmeten duurt ca. 15 tot 30 minuten.

Absoluut, dit doe je als volgt;

Stap 1. Kies een deur naar wens:
Selecteer een deur naar keuze waar je een offerte voor wens te ontvangen hebt.

Stap 2. Configureer je deur:
Configureer je deur in de samenstelling hoe je hem wilt hebben.

Stap 3. Offerte aanvragen:
Na de configuratie kun je drukken op ‘Download deze prijsopgave als offerte’.

Stap 4. Offerte in de mail:
Nadat we je aanvraag hebben bevestigd, ontvang je de offerte binnen 1 werkdag in je mail.

Zo makkelijk kan het zijn!

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.