Alle deuren zijn inclusief onze all-in service
GRATIS inmeet service Alle deuren voldoen aan het Politie Keurmerk 100% zekerheidsgarantie
Menu

Over debuitendeur.nl

Deuren en kozijnen van de beste kwaliteit met gegarandeerde veiligheid

Debuitendeur.nl is ontstaan in vanuit zusterbedrijf Lock Secure. Na het uitbreiden van de diensten als slotenmaker en het verschaffen van volledige beveiligingssystemen voegde het bedrijf ook het plaatsen van deuren en kozijnen aan haar diensten toe. Na het vinden van een nieuwe passie in kwalitatieve hardhouten deuren ontstond debuitendeur.nl. 

Deze website werd een plek waar we alle deuren en kozijnen konden bundelen en waar het bestellen van een deur of kozijn een eenvoudig online proces werd. Omdat onze focus ligt op kwaliteit en veiligheid staat ons team aan opgeleide professionals natuurlijk alsnog altijd klaar om jou te ondersteunen. Alle vragen over de hardhouten deuren willen we bij je wegnemen en we raden het ten zeerste aan om van onze vakkundigheid gebruik te maken tijdens het plaatsen van de deur of het kozijn.

Als Politiekeurmerk Veilig Wonen-bedrijf zijn we daarnaast bevoegd om jouw volledige woning te voorzien van het PKVW-certificaat. Deze garandeert dat jouw woning goed beveiligd én brandveilig is. Hiermee verminder je de kans op een geslaagde inbraak met wel 95%. We gaan dus verder dan enkel het plaatsen van een deur of kozijn, maar kunnen de volledige veiligheid – inclusief deuren en kozijnen – voor jouw woning controleren en certificeren. 

Wat kun je bij debuitendeur.nl verwachten?

Terugbelverzoek

Ons niet te pakken gekregen, we bellen je graag terug!

Oprichter Michael Schapkun aan het woord:

“debuitendeur.nl is ontstaan vanuit passie en dat merk je terug in onze kwaliteit. We snappen goed dat het uitkiezen van een deur of kozijn niet het meest spannende taak is, maar het is wel een belangrijke beslissing. Met onze deuren en kozijnen doe je namelijk (tientallen) jaren, het moet dan natuurlijk wel goed aansluiten bij al jouw wensen van nu, en in de toekomst. Precies om deze reden staat ons enthousiaste team van specialisten voor jou klaar. In het keuzeproces, tijdens de montage en bij onderhoud. Het gaat erom dat jij zoveel mogelijk ontzorgd bent en zo snel mogelijk van de deur of het kozijn kunt genieten.”

Michael Schapkun

Eigenaar

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.