Alle deuren zijn inclusief onze all-in service
GRATIS inmeet service Alle deuren voldoen aan het Politie Keurmerk 100% zekerheidsgarantie
Menu

Landelijke voordeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Landelijke voordeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Filters

Showroom

Hulp en advies nodig bij je zoektocht? Kom op afspraak langs in de showroom.

Filters

Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Alles over debuitendeur.nl | in slechts 2 minuten

Daarom kies jij voor debuitendeur.nl?

Waarom een landelijke voordeur?

Deuren in landelijke stijlen zie je steeds vaker voorkomen. De details, bewerkingen en kleuren verschillen, maar de warme sfeer die deur creëert blijft hetzelfde. Het klinkt misschien alsof een landelijke deur alleen past bij een oude boerderij, maar je ziet de deuren juist steeds vaker terugkomen bij moderne gebouwen. Door het gebruik van hout verzacht het de hardheid van vele moderne gebouwen waar voornamelijk gebruik wordt gemaakt van zwart en staal.

De landelijke stijl

Landelijke architectuur en inrichtingen bestaan voornamelijk uit ruwe materialen. Deze worden gecombineerd met een ongedwongen maar zeer elegante stijl. Als we het hebben over interieur zie je vaak robuuste houten tafels en kasten die worden gemaakt van natuurlijke materialen als oud, ruw en onbewerkt hout. De deuren van debuitendeur.nl sluiten hier mooi op aan. De teakhouten deuren zijn robuust, maar wel elegant af te werken.

Waarom een houten landelijke voordeur?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. We beoefenen ons vak met liefde voor het product. Door onze ervaring weten we dan ook exact wat er wel én wat niet goed werkt in de praktijk. Onze keuze voor het gebruik van enkel het beste hardhout bij onze landelijke achterdeuren is dan ook iets waarvan we weten dat het werkt. Deze zijn namelijk van veel hogere kwaliteit dan kunststof of aluminium achterdeuren.

Een landelijke voordeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Bij debuitendeur.nl maken we gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten voordeuren extra isolerend. Zo hou je de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf; best fijn toch?

Overige voordeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan landelijke voordeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de moderne voordeuren, die juist leuk zijn om een authentiek huis een moderne touch mee te geven. Maar we bieden bijvoorbeeld ook voordeuren in de jaren 30 stijl. Deze sluiten aan op de bouwstijl uit dat tijdperk die momenteel erg in trek is. Zoek je een voordeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic  zwarte- en  witte voordeuren. Maar ook grijze- en groene voordeuren.

Service van debuitendeur.nl

Bij debuitendeur.nl staat het leveren van service op het hoogste niveau voorop. Ons motto is dan ook: afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service.

We bieden jou de mogelijkheid om enkel de landelijke voordeur zelf op vooruitbetaling te betalen. Het resterende bedrag kun je in termijnen afbetalen. We bieden daarnaast 5 jaar garantie op zowel de deur, het hang- en sluitwerk en de montage.

Op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte landelijke voordeur? Dan ben je bij debuitendeur.nl aan het juiste adres. Nog niet helemaal overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.