Klantenservice

Dit is wie we zijn.

DeBuitendeur.nl is onderdeel van Lock Secure, een 24 uur slotenmaker dienst.
Een oer-Hollands bedrijf met een no-nonsense mentaliteit, Afspraak = Afspraak.
Voor Michael Schapkun (de eigenaar), begon deuren hangen als een uit de hand gelopen hobby. Sinds 2012 maken we daar een serieuze sport van.

Buiten onze webshop voor houten buitendeuren- en kozijnen hebben wij ook nog een showroom, een montage service en een actieve dienstverlening in de 24 uur slotenmaker dienst met alles op het gebied van deuren, schuifpuien, kiep kantel systemen, hang- en sluitwerk en noodherstel voor particulieren en bedrijven.

Onze visie is het adviseren in veiligheid, het geven van zekerheid en het leveren van kwaliteit.
'Veiligheid wordt behaalt door Zekerheid van Kwaliteit.'

Dit is wat we doen.

We renoveren bestaande en plaatsen nieuwe houten buitendeuren- en kozijnen. Dit zijn we gaan doen uit liefde voor het vak.
Zo weten we inmiddels exact wat wel én wat niet goed werkt in de praktijk. Zo leveren wij ook bepaalde materialen en services juist niet, omdat we in de praktijk gezien hebben dat dit niet overeenkomt met onze visie; het leveren van kwaliteit waar de klant nog vele jaren plezier aan moet beleven. Dat is dan ook de reden dat wij absoluut geen kunststof of aluminium kozijnen verkopen- en monteren.

Bij DeBuitendeur.nl kiezen we bewust voor kwaliteit, daarom kiezen wij voor houten buitendeuren- en kozijnen.

Eerlijk advies en vertrouwen.

We zien onszelf niet zomaar als één van de vele webshops die buitendeuren en kozijnen verkoopt.
Wij geloven namelijk nog in kwaliteit, vakmanschap, 100% zekerheid en service.

Buiten de mooie praatjes, garanderen we jou 100% zekerheidsgarantie, zodat jij krijgt wat wij beloven.
Geen stropdassen politiek maar eerlijk advies en vertrouwen zonder het beloven van gouden eieren.

Met onze 100% zekerheidsgarantie zijn wij ervan overtuigd een betrouwbare partij te zijn voor particulieren en bedrijven.

De 100% zekerheidsgarantie.

We hebben de 100% zekerheidsgarantie in het leven geroepen om onze klanten en toekomstige klanten het vertrouwen te geven dat wij leveren wat we samen hebben afgesproken, zodat jij krijgt wat wij beloven.

'Afspraak = Afspraak'

Deur (en kozijn) op vooruitbetaling.

Het is daarbij natuurlijk vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met kwaliteit en service.
Met de 100% zekerheidsgarantie bieden we jou de mogelijkheid om enkel de deur op vooruitbetaling te betalen en het restant (contant of per pin) bij oplevering.

Restant bij oplevering.

Bij oplevering bedoelen we het moment waarop wij de werkzaamheden hebben afgerond en jou het eindresultaat hebben laten zien. Je betaald pas op het moment dat wij geleverd hebben zodat jij zekerheid hebt dat wij onze afspraken nakomen.

Maatwerk.

Omdat het leveren van buitendeuren- en kozijnen maatwerk betreft willen wij deze graag betaald zien voordat wij deze bestellen bij de fabriek.

Zo hebben wij een stukje zekerheid en kun jij genieten van de service die nog volgt.

Afspraak = Afspraak.

Wij werken volgens het concept 'Afspraak=Afspraak', daarom dien jij de deur op vooruitbetaling te betalen. Zodat jij daarna met een gerust hart kan genieten tot wij komen leveren zoals afgesproken.

Jij blij, wij blij.

Bij de Buitendeur.nl vinden we het erg belangrijk dat jij tevreden bent. Want een tevreden klant is waar we het immers voor doen. Wij zorgen er dan ook voor dat jij krijgt wat wij beloven.

Iets minder blij.

Ondanks dat wij er alles aan doen om jou het naar je zin te maken kan het voorkomen dat er iets gebeurd waar jij iets minder blij mee bent. In zo'n geval zullen we dan kijken waar het is misgegaan en doen we ons uiterste best om jou toch met een tevreden gevoel achter te laten zover dit mogelijk is.

1