Alle deuren zijn inclusief onze all-in service
GRATIS inmeet service Alle deuren voldoen aan het Politie Keurmerk 100% zekerheidsgarantie
Menu

Achterdeuren met glas

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Achterdeuren met glas

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Alles over debuitendeur.nl | in slechts 2 minuten

Daarom kies jij voor debuitendeur.nl?

Waarom achterdeur met glas?

Vind je het fijn als er nog een beetje licht naar binnen valt door jouw achterdeur? Dan begrijpen wij dat goed! Speciaal daarom hebben we een collectie met verschillende achterdeuren met glas. Deze passen goed bij huizen met een authentieke sfeer. Het glas laat namelijk niet alleen licht door, maar geeft ook een meer chique uitstraling. Het is een mooie combinatie met moderne bouw of juist een versterker voor de populaire jaren 30 woningen.

Een achterdeur met glas is zeer populair. Toch is er soms twijfel omdat men bang is dat zo’n achterdeur minder veilig is tegen inbraak. Door de technische vooruitgang is dit gelukkig niet meer meer aan de orde. Bij DeBuitendeur.nl bestaan de ramen uit isolatieglas. Hierdoor zijn achterdeuren met een raam, in combinatie met de opbouw van de deur, meestal net zo bestendig tegen inbraak als een dichte achterdeur.

Waarom een achterdeur met glas van hout?

Een achterdeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Gelukkig is hardhout een duurzaam en sterk materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Houten achterdeuren met glas zijn daarnaast makkelijk te bewerken. Bij kunststof en aluminium achterdeuren komen er vaak vakmannen te pas aan de reparatie. Bij een houten achterdeur is dit iets wat je gemakkelijk zelf doet, een mooie manier om kosten te besparen.

Overige achterdeuren

Naast ons assortiment aan achterdeuren met glas beschikken we bij DeBuitendeur.nl ook over dichte achterdeuren en isolerende achterdeuren. Deze zijn beschikbaar in zwart, wit en blauw. Naast de verschillende types en kleuren zijn de achterdeuren ook beschikbaar in verschillende stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke achterdeur of juist een industriële achterdeur.

Onze service

Het leveren van service op het hoogste niveau is waar het bij DeBuitendeur.nl om gaat. Ons motto is dan ook: afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service.

We bieden jou de mogelijkheid om enkel de achterdeur zelf op vooruitbetaling te betalen. Het resterende bedrag kun je in termijnen afbetalen. We bieden daarnaast 5 jaar garantie op zowel de deur, het hang- en sluitwerk en de montage.

Op zoek naar een kwalitatieve, op maat gemaakte achterdeur met glas? Dan ben je bij DeBuitendeur.nl aan het juiste adres. Toch nog niet helemaal overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.