• Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie
Betaal veilig en snel met:
Betaal veilig en snel
  • Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie

Achterdeuren met glas(23)

Toont alle 23 resultaten

Welke type deur zoek je?
Welke stijl deur zoek je?
Welke houtsoort zoek je?

Waarom achterdeur met glas?

Vind je het fijn als er nog een beetje licht naar binnen valt door jouw achterdeur? Dan begrijpen wij dat goed! Speciaal daarom hebben we een collectie met verschillende achterdeuren met glas. Deze passen goed bij huizen met een authentieke sfeer. Het glas laat namelijk niet alleen licht door, maar geeft ook een meer chique uitstraling. Het is een mooie combinatie met moderne bouw of juist een versterker voor de populaire jaren 30 woningen.

Een achterdeur met glas is zeer populair. Toch is er soms twijfel omdat men bang is dat zo’n achterdeur minder veilig is tegen inbraak. Door de technische vooruitgang is dit gelukkig niet meer meer aan de orde. Bij DeBuitendeur.nl bestaan de ramen uit isolatieglas. Hierdoor zijn achterdeuren met een raam, in combinatie met de opbouw van de deur, meestal net zo bestendig tegen inbraak als een dichte achterdeur.

Waarom een achterdeur met glas van hout?

Een achterdeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Gelukkig is hardhout een duurzaam en sterk materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Houten achterdeuren met glas zijn daarnaast makkelijk te bewerken. Bij kunststof en aluminium achterdeuren komen er vaak vakmannen te pas aan de reparatie. Bij een houten achterdeur is dit iets wat je gemakkelijk zelf doet, een mooie manier om kosten te besparen.

Overige achterdeuren

Naast ons assortiment aan achterdeuren met glas beschikken we bij DeBuitendeur.nl ook over dichte achterdeuren en isolerende achterdeuren. Deze zijn beschikbaar in zwart, wit en blauw. Naast de verschillende types en kleuren zijn de achterdeuren ook beschikbaar in verschillende stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke achterdeur of juist een industriële achterdeur.

Onze service

Het leveren van service op het hoogste niveau is waar het bij DeBuitendeur.nl om gaat. Ons motto is dan ook: afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service.

We bieden jou de mogelijkheid om enkel de achterdeur zelf op vooruitbetaling te betalen. Het resterende bedrag kun je in termijnen afbetalen. We bieden daarnaast 5 jaar garantie op zowel de deur, het hang- en sluitwerk en de montage.

Op zoek naar een kwalitatieve, op maat gemaakte achterdeur met glas? Dan ben je bij DeBuitendeur.nl aan het juiste adres. Toch nog niet helemaal overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Voordeuren op maat van debuitendeur.nl

Na je bestelling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op voor het maken van een gratis inmeet afspraak.

Het inmeten zelf doen we binnen 1 week en is al met 15 tot 30 minuten geregeld.
Geen zorgen, je hoeft zelf niet in te meten.

De levertijd van de deur vindt je terug in de productomschrijving en in configuratie overzicht na het samenstellen van de deur.

Bestel je er ook een kozijn bij?
Dan moet je daar 4 weken bij optellen.

Nee, geen zorgen, je hoeft zelf niets in te meten.

Na je bestelling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op voor een gratis afspraak.

Het inmeten zelf doen we binnen 1 week en gebeurt met een speciale computer.
Het inmeten duurt ca. 15 tot 30 minuten.

Absoluut, dit doe je als volgt;

Stap 1. Kies een deur naar wens:
Selecteer een deur naar keuze waar je een offerte voor wens te ontvangen hebt.

Stap 2. Configureer je deur:
Configureer je deur in de samenstelling hoe je hem wilt hebben.

Stap 3. Offerte aanvragen:
Na de configuratie kun je drukken op ‘Download deze prijsopgave als offerte’.

Stap 4. Offerte in de mail:
Nadat we je aanvraag hebben bevestigd, ontvang je de offerte binnen 1 werkdag in je mail.

Zo makkelijk kan het zijn!

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.