• Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie
Betaal veilig en snel met:
Betaal veilig en snel
  • Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie

Klassieke voordeuren(197)

Resultaat 1–23 van de 197 resultaten wordt getoond

Welke type deur zoek je?
Welke stijl deur zoek je?
Welke houtsoort zoek je?

Waarom een klassieke voordeur?

Een voordeur is dé eyecatcher van het huis. Daarom wil je dat deze past bij de bouwstijl van jouw woning. De populairste bouwstijlen in Nederland zijn momenteel weer geïnspireerd op, of daterend uit, bouwstijlen uit het verleden. Zo zie je dat vooral huizen uit de jaren 30 weer heel erg in trek zijn. Het gaat hierbij vooral om klassieke elementen. Van ornamenten tot glas in lood, je kunt het allemaal terug laten komen in; de voordeur. Klassieke voordeuren zijn mooi en prestigieus. Voeg de deur toe aan een oud huis en het versterkt het klassieke effect. Voeg de deur toe aan een modern huis en er ontstaat een bijzondere combinatie tussen oud en nieuw. Het samenbrengen van deze twee stijlen komt steeds vaker terug. Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk dan snel het bovenstaande assortiment.

Wat valt er onder een klassieke bouwstijl

Klassieke bouwstijlen kun je herkennen aan zijn karakter, sfeer en degelijkheid. Bij deze bouwstijl ligt de nadruk op horizontale lijnen en je ziet vaak een bijzondere vormgeving van kozijnen, brede dakoverstekken, gedetailleerd gevelmetselwerk, hoge plafonds, paneeldeuren en glas-in-lood ramen. Glas in lood is ook een element dat je kunt laten terugkomen in de voordeur in jouw klassieke voordeur als je kiest voor een voordeur met glas.

Waarom een houten klassieke voordeur?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. We beoefenen ons vak met liefde voor het product. Door onze ervaring weten we dan ook exact wat er wel én wat niet goed werkt in de praktijk. Onze keuze voor het gebruik van enkel het beste hardhout bij onze klassieke voordeuren is dan ook iets waarvan we weten dat het werkt. Deze zijn namelijk van veel hogere kwaliteit én een stuk duurzamer dan kunststof of aluminium voordeuren. Dit omdat ze vaak veel langer meegaan wanneer je ze goed onderhoudt.

Een klassieke voordeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Bij debuitendeur.nl maken we gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten voordeuren extra isolerend. Zo hou je (tot op zekere hoogte) de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf; ideaal!

Overige voordeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan klassieke voordeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de moderne voordeuren, die juist leuk zijn om een authentiek huis een moderne touch mee te geven. Maar we bieden bijvoorbeeld ook landelijke voordeuren. Deze sluiten aan op de bouwstijl uit het tijdperk dat momenteel erg in trek is. Zoek je een voordeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic zwarte- en witte voordeuren. Maar ook grijze- en blauwe voordeuren.

Service van debuitendeur.nl

Het motto van debuitendeur.nl? Afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service. Dit komt dus terug in ons materiaalgebruik, maar ook in het persoonlijk contact met jou.

Ben je dus op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte klassieke voordeur? Dan ben je bij debuitendeur.nl aan het juiste adres. Nog niet helemaal overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Voordeuren op maat van debuitendeur.nl

Na je bestelling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op voor het maken van een gratis inmeet afspraak.

Het inmeten zelf doen we binnen 1 week en is al met 15 tot 30 minuten geregeld.
Geen zorgen, je hoeft zelf niet in te meten.

De levertijd van de deur vindt je terug in de productomschrijving en in configuratie overzicht na het samenstellen van de deur.

Bestel je er ook een kozijn bij?
Dan moet je daar 4 weken bij optellen.

Nee, geen zorgen, je hoeft zelf niets in te meten.

Na je bestelling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op voor een gratis afspraak.

Het inmeten zelf doen we binnen 1 week en gebeurt met een speciale computer.
Het inmeten duurt ca. 15 tot 30 minuten.

Absoluut, dit doe je als volgt;

Stap 1. Kies een deur naar wens:
Selecteer een deur naar keuze waar je een offerte voor wens te ontvangen hebt.

Stap 2. Configureer je deur:
Configureer je deur in de samenstelling hoe je hem wilt hebben.

Stap 3. Offerte aanvragen:
Na de configuratie kun je drukken op ‘Download deze prijsopgave als offerte’.

Stap 4. Offerte in de mail:
Nadat we je aanvraag hebben bevestigd, ontvang je de offerte binnen 1 werkdag in je mail.

Zo makkelijk kan het zijn!

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.