Levert én monteert houten buitendeuren en kozijnen
Kwaliteit, vakmanschap & service Betalen in termijnen mogelijk 100% zekerheidsgarantie
Menu

Klassieke voordeuren

Zo werkt het;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel direct jouw maatwerk deur gemakkelijk en veilig

Gebruik onze ‘ontzorg service’.

4.7 uit 5
4.5/5

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Stel vragen via de chat
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Klassieke voordeuren

Zo werkt het;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel direct jouw maatwerk deur gemakkelijk en veilig

Maak gebruik van onze ‘ontzorg service’.

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Stel vragen via de chat
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

4.7 uit 5
4.5/5
Altijd 5 jaar garantie Op zowel de deur, het hang en sluitwerk als de montage.
Gratis inmeten Bij de ontzorg service komen wij gratis inmeten.
Politie keurmerk Wij zijn een Politie Keurmerk gecertificeerd erkend bedrijf.
100% zekerheidsgarantie Zodat jij altijd krijgt wat wij beloven.

Filters

Filters

Resultaat 1–32 van de 220 resultaten wordt getoond

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Alles over debuitendeur.nl | in slechts 2 minuten

Waarom kies jij voor debuitendeur.nl?

Waarom een klassieke voordeur?

Een voordeur is dé eyecatcher van het huis. Daarom wil je dat deze past bij de bouwstijl van jouw woning. De populairste bouwstijlen in Nederland zijn momenteel weer geïnspireerd op, of daterend uit, bouwstijlen uit het verleden. Zo zie je dat vooral huizen uit de jaren 30 weer heel erg in trek zijn. Het gaat hierbij vooral om klassieke elementen. Van ornamenten tot glas in lood, je kunt het allemaal terug laten komen in; de voordeur. Klassieke voordeuren zijn mooi en prestigieus. Voeg de deur toe aan een oud huis en het versterkt het klassieke effect. Voeg de deur toe aan een modern huis en er ontstaat een bijzondere combinatie tussen oud en nieuw. Het samenbrengen van deze twee stijlen komt steeds vaker terug. Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk dan snel het bovenstaande assortiment.

Wat valt er onder een klassieke bouwstijl

Klassieke bouwstijlen kun je herkennen aan zijn karakter, sfeer en degelijkheid. Bij deze bouwstijl ligt de nadruk op horizontale lijnen en je ziet vaak een bijzondere vormgeving van kozijnen, brede dakoverstekken, gedetailleerd gevelmetselwerk, hoge plafonds, paneeldeuren en glas-in-lood ramen. Glas in lood is ook een element dat je kunt laten terugkomen in de voordeur in jouw klassieke voordeur als je kiest voor een voordeur met glas.

Waarom een houten klassieke voordeur?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. We beoefenen ons vak met liefde voor het product. Door onze ervaring weten we dan ook exact wat er wel én wat niet goed werkt in de praktijk. Onze keuze voor het gebruik van enkel het beste hardhout bij onze klassieke voordeuren is dan ook iets waarvan we weten dat het werkt. Deze zijn namelijk van veel hogere kwaliteit én een stuk duurzamer dan kunststof of aluminium voordeuren. Dit omdat ze vaak veel langer meegaan wanneer je ze goed onderhoudt.

Een klassieke voordeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Bij debuitendeur.nl maken we gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten voordeuren extra isolerend. Zo hou je (tot op zekere hoogte) de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf; ideaal!

Overige voordeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan klassieke voordeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de moderne voordeuren, die juist leuk zijn om een authentiek huis een moderne touch mee te geven. Maar we bieden bijvoorbeeld ook landelijke voordeuren. Deze sluiten aan op de bouwstijl uit het tijdperk dat momenteel erg in trek is. Zoek je een voordeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic zwarte- en witte voordeuren. Maar ook grijze- en blauwe voordeuren.

Service van debuitendeur.nl

Het motto van debuitendeur.nl? Afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service. Dit komt dus terug in ons materiaalgebruik, maar ook in het persoonlijk contact met jou.

Ben je dus op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte klassieke voordeur? Dan ben je bij debuitendeur.nl aan het juiste adres. Nog niet helemaal overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio ontzorg service leveren? Doe dan de gratis postcode check.

"*" geeft vereiste velden aan