Alle deuren zijn inclusief onze all-in service
GRATIS inmeet service Alle deuren voldoen aan het Politie Keurmerk 100% zekerheidsgarantie
Menu

Landelijke achterdeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Landelijke achterdeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Filters

Showroom

Hulp en advies nodig bij je zoektocht? Kom op afspraak langs in de showroom.

Alles over debuitendeur.nl | in slechts 2 minuten

Daarom kies jij voor debuitendeur.nl?

Waarom een landelijke achterdeur?

Op het platteland loopt iedereen via de achterdeur bij elkaar naar binnen. Althans, dat hoe men dat voor zich ziet. En in deze open en warme sfeer is het aanzicht van een achterdeur dan ook erg van belang. De details, bewerkingen en kleuren verschillen, maar de warme sfeer die de deur creëert blijft hetzelfde.

Het klinkt nu misschien alsof een landelijke deur alleen past bij een oude boerderij, maar je ziet de deuren juist steeds vaker terugkomen bij moderne gebouwen. Door het gebruik van hout verzacht het de hardheid van vele moderne gebouwen waar voornamelijk gebruik wordt gemaakt van zwart en staal.

De landelijke stijl

Landelijke architectuur en inrichtingen bestaan voornamelijk uit ruwe materialen. Deze ruwe materialen worden gecombineerd met een ongedwongen maar zeer elegante stijl. Als we het hebben over interieur zie je vaak robuuste houten tafels en kasten die worden gemaakt van natuurlijke materialen als oud, ruw en onbewerkt hout. De achterdeuren van debuitendeur.nl sluiten hier mooi op aan. De teakhouten achterdeuren zijn robuust, maar wel elegant af te werken.

Waarom een houten landelijke achterdeur?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. Bij onze specialisatie hoort een grote kennis van kwalitatieve producten. Daarom maken we bij debuitendeur.nl gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten achterdeuren extra isolerend. Zo hou je de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf; best fijn toch?

Overige achterdeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan landelijke achterdeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de moderne achterdeuren, die juist leuk zijn om een authentiek huis een moderne touch mee te geven. Maar we bieden bijvoorbeeld ook achterdeuren in de klassieke stijl. Deze sluiten aan op de ouderwetse jaren 30 bouwstijl die zeer in trek is momenteel. Zoek je een achterdeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic zwarte- en witte achterdeuren. Maar ook blauwe achterdeuren.

Service van debuitendeur.nl

Bij debuitendeur staat het leveren van service op het hoogste niveau voorop. Ons motto is dan ook: afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service.

We bieden jou de mogelijkheid om enkel de landelijke achterdeur zelf op vooruitbetaling te betalen. Het resterende bedrag kun je in termijnen afbetalen. We bieden daarnaast 5 jaar garantie op zowel de deur, het hang- en sluitwerk en de montage.

Op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte landelijke achterdeur? Dan ben je bij debuitendeur.nl aan het juiste adres. Nog niet helemaal overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.