• Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie
Betaal veilig en snel met:
Betaal veilig en snel
  • Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie

Landelijke achterdeuren(22)

Toont alle 22 resultaten

Welke type deur zoek je?
Welke stijl deur zoek je?
Welke houtsoort zoek je?

Waarom een landelijke achterdeur?

Op het platteland loopt iedereen via de achterdeur bij elkaar naar binnen. Althans, dat hoe men dat voor zich ziet. En in deze open en warme sfeer is het aanzicht van een achterdeur dan ook erg van belang. De details, bewerkingen en kleuren verschillen, maar de warme sfeer die de deur creëert blijft hetzelfde.

Het klinkt nu misschien alsof een landelijke deur alleen past bij een oude boerderij, maar je ziet de deuren juist steeds vaker terugkomen bij moderne gebouwen. Door het gebruik van hout verzacht het de hardheid van vele moderne gebouwen waar voornamelijk gebruik wordt gemaakt van zwart en staal.

De landelijke stijl

Landelijke architectuur en inrichtingen bestaan voornamelijk uit ruwe materialen. Deze ruwe materialen worden gecombineerd met een ongedwongen maar zeer elegante stijl. Als we het hebben over interieur zie je vaak robuuste houten tafels en kasten die worden gemaakt van natuurlijke materialen als oud, ruw en onbewerkt hout. De achterdeuren van debuitendeur.nl sluiten hier mooi op aan. De teakhouten achterdeuren zijn robuust, maar wel elegant af te werken.

Waarom een houten landelijke achterdeur?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. Bij onze specialisatie hoort een grote kennis van kwalitatieve producten. Daarom maken we bij debuitendeur.nl gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten achterdeuren extra isolerend. Zo hou je de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf; best fijn toch?

Overige achterdeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan landelijke achterdeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de moderne achterdeuren, die juist leuk zijn om een authentiek huis een moderne touch mee te geven. Maar we bieden bijvoorbeeld ook achterdeuren in de klassieke stijl. Deze sluiten aan op de ouderwetse jaren 30 bouwstijl die zeer in trek is momenteel. Zoek je een achterdeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic zwarte- en witte achterdeuren. Maar ook blauwe achterdeuren.

Service van debuitendeur.nl

Bij debuitendeur staat het leveren van service op het hoogste niveau voorop. Ons motto is dan ook: afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service.

We bieden jou de mogelijkheid om enkel de landelijke achterdeur zelf op vooruitbetaling te betalen. Het resterende bedrag kun je in termijnen afbetalen. We bieden daarnaast 5 jaar garantie op zowel de deur, het hang- en sluitwerk en de montage.

Op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte landelijke achterdeur? Dan ben je bij debuitendeur.nl aan het juiste adres. Nog niet helemaal overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Voordeuren op maat van debuitendeur.nl

Na je bestelling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op voor het maken van een gratis inmeet afspraak.

Het inmeten zelf doen we binnen 1 week en is al met 15 tot 30 minuten geregeld.
Geen zorgen, je hoeft zelf niet in te meten.

De levertijd van de deur vindt je terug in de productomschrijving en in configuratie overzicht na het samenstellen van de deur.

Bestel je er ook een kozijn bij?
Dan moet je daar 4 weken bij optellen.

Nee, geen zorgen, je hoeft zelf niets in te meten.

Na je bestelling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op voor een gratis afspraak.

Het inmeten zelf doen we binnen 1 week en gebeurt met een speciale computer.
Het inmeten duurt ca. 15 tot 30 minuten.

Absoluut, dit doe je als volgt;

Stap 1. Kies een deur naar wens:
Selecteer een deur naar keuze waar je een offerte voor wens te ontvangen hebt.

Stap 2. Configureer je deur:
Configureer je deur in de samenstelling hoe je hem wilt hebben.

Stap 3. Offerte aanvragen:
Na de configuratie kun je drukken op ‘Download deze prijsopgave als offerte’.

Stap 4. Offerte in de mail:
Nadat we je aanvraag hebben bevestigd, ontvang je de offerte binnen 1 werkdag in je mail.

Zo makkelijk kan het zijn!

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.