Levert én monteert houten buitendeuren en kozijnen
Kwaliteit, vakmanschap & service Betalen in termijnen mogelijk 100% zekerheidsgarantie
Menu

Spoed

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Gebruik onze ‘ontzorg service’.

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Spoed

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Maak gebruik van onze ‘ontzorg service’.

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Alles over debuitendeur.nl | in slechts 2 minuten

Daarom kies jij voor debuitendeur.nl?

Spoedservice

Grote beschadigingen aan jouw voor- of achterdeur? Geen zorgen, want dan hebben wij bij debuitendeur.nl een oplossing voor je. Met onze spoedservice staan we direct voor je klaar en komen we zo snel mogelijk ter plaatse om een tijdelijke deur bij je te plaatsen. Onze experts kunnen je dan direct adviseren over permanente oplossingen.

✓ 5 jaar garantie op de deur, het hang- en sluitwerk en de montage

✓ Mogelijkheid om een deel van de prijs in termijnen te betalen

✓ 100% tevredenheidsgarantie; door onze eerlijkheid, transparantie en professionaliteit verzekeren wij jou van een mooi eindresultaat

✓ We werken enkel met de beste vaklui die al jarenlange ervaring hebben op het gebied van deuren, kozijnen en beveiligingssystemen

Direct een deur nodig? Bel ons op 088 – 766 2030

De spoedservice van debuitendeur.nl

De debuitendeur.nl levert enkel en alleen de beste service. We begrijpen dan ook als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je problemen met een voor- en/of achterdeur heeft. Een deur vervangen kost vaak de nodige tijd en bij grote beschadigingen aan de deur kan dit een probleem zijn. Je wilt natuurlijk niet dat men zomaar bij je naar binnen wandelt. Omdat wij dit goed begrijpen hebben we een tweetal aan deuren in onze collectie die we met een 24/7 service bij jou kunnen plaatsen. Zo hoef jij je niet langer zorgen te maken om veiligheid en kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing voor de lange termijn.

In welke gevallen gebruik maken van de spoedservice?

Onze spoedservice is dé oplossing voor plotselinge problemen die er voor zorgen dat je per direct een nieuwe deur nodig hebt. Wij leveren dan een deur met of zonder kozijn die we tijdelijk plaatsen. Als de tijdelijke deur geplaatst is kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor een permanente deur uit ons assortiment.

Verbouwingen zijn ook momenten waarop veel klanten gebruik maken van een de tijdelijke (spoed)deur. Wanneer je aan het verbouwen bent en nog een deur moet plaatsen kunnen de levertijden namelijk erg oplopen. Om wel al zo snel mogelijk in het huis te kunnen wonen kun je er dan voor kiezen om een tijdelijke deur te plaatsen totdat de permanente deur geleverd wordt.

Direct een deur nodig? Bel ons op 088 – 766 2030

Onze tijdelijke deuren

Onze DBD-N002 is de tijdelijke deur mét kozijn en de DBD-N001 is de deur zonder het kozijn. Deze worden bij de spoedservice beiden geleverd zonder extra bewerkingen. Wanneer je er in de tijd van ‘spoeddeur’ voor kiest bij ons een nieuwe deur aan te schaffen, nemen wij het nood-kozijn en/of de deur weer mee terug. In ruil krijg jij een deel van het bedrag van de nooddeur weer retour als korting op je nieuwe deur.

Omdat wij direct te hulp willen schieten op het moment dat jij een tijdelijke deur nodig hebt, zorgen wij dat we altijd nooddeuren op voorraad hebben. Deze kunnen we dan ook 24/7 komen plaatsen. Daarbij zijn de montage en een hang- en sluitwerk pakket inbegrepen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio ontzorg service leveren?
Doe dan de gratis postcode check.