Alle deuren zijn inclusief onze all-in service
GRATIS inmeet service Alle deuren voldoen aan het Politie Keurmerk 100% zekerheidsgarantie
Menu

Jaren 30 achterdeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Jaren 30 achterdeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Alles over debuitendeur.nl | in slechts 2 minuten

Daarom kies jij voor debuitendeur.nl?

Waarom een jaren 30 achterdeur?

In de jaren 30 was de achterdeur een belangrijk onderdeel van het huis. De achterdeur werd vooral bij de ‘standaard’ rijtjeshuizen als een soort voordeur gebruikt. En juist omdat dit element zo veel gebruikt werd, was het van belang hoe de deur er uit zag. Aan dit tijdperk hebben we een prachtig design aan achterdeuren overgehouden. Daarbij is de jaren 30 bouwstijl nog altijd de populairste bouwstijl in Nederland. Oude huizen, maar ook in de nieuwbouwhuizen worden voorzien van jaren ‘30 elementen. Een goed voorbeeld hiervan is dan dus ook de jaren ‘30 achterdeur. Met ons assortiment aan jaren 30 achterdeuren kun je jouw moderne woning een jaren 30 touch geven of juist jouw klassieke jaren 30 woning compleet maken.

De jaren 30 bouwstijl

Waar je deze bouwstijl aan kunt herkennen? Voornamelijk door zijn karakter, sfeer en degelijke stijl. Bij deze bouwstijl ligt de nadruk op horizontale lijnen en je ziet vaak een bijzondere vormgeving van kozijnen, brede dakoverstekken, gedetailleerd gevelmetselwerk, hoge plafonds, paneeldeuren en glas-in-lood ramen. Glas in lood is ook een element dat je kunt laten terugkomen in de achterdeur in jaren 30 stijl als je kiest voor een achterdeur met glas.

Waarom een houten jaren 30 achterdeur?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. We beoefenen ons vak met liefde voor het product. Door onze ervaring weten we dan ook exact wat er wel én wat niet goed werkt in de praktijk. Onze keuze voor het gebruik van enkel het beste hardhout bij onze jaren 30 achterdeuren is dan ook iets waarvan we weten dat het werkt. Deze zijn namelijk van veel hogere kwaliteit én een stuk duurzamer dan kunststof of aluminium achterdeuren. Dit omdat ze vaak veel langer meegaan wanneer je ze goed onderhoudt.

Een jaren 30 achterdeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Bij debuitendeur.nl maken we gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten achterdeuren extra isolerend. Zo hou je de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf; best fijn toch?

Overige achterdeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan jaren 30 achterdeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de industriële achterdeuren, deze kunnen jouw achtergevel voorzien van een echte moderne touch. Maar we bieden bijvoorbeeld ook achterdeuren in de klassieke stijl, net zoals de jaren 30 achterdeuren. Deze sluiten aan op de ouderwetse bouwstijlen die zeer in trek zijn momenteel. Zoek je echter een achterdeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic zwarte- en witte achterdeuren. Maar ook blauwe achterdeuren.

Service van debuitendeur.nl

Het motto van debuitendeur.nl is: afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service. Dit komt dus terug in ons materiaalgebruik, maar ook in het persoonlijk contact met jou.

Ben je dus op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte jaren 30 achterdeur? Dan ben je bij debuitendeur.nl aan het juiste adres. Nog niet helemaal overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.