• Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie
Betaal veilig en snel met:
Betaal veilig en snel
  • Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie

Jaren 30 achterdeuren(29)

Resultaat 1–23 van de 29 resultaten wordt getoond

Welke type deur zoek je?
Welke stijl deur zoek je?
Welke houtsoort zoek je?

Waarom een jaren 30 achterdeur?

In de jaren 30 was de achterdeur een belangrijk onderdeel van het huis. De achterdeur werd vooral bij de ‘standaard’ rijtjeshuizen als een soort voordeur gebruikt. En juist omdat dit element zo veel gebruikt werd, was het van belang hoe de deur er uit zag. Aan dit tijdperk hebben we een prachtig design aan achterdeuren overgehouden. Daarbij is de jaren 30 bouwstijl nog altijd de populairste bouwstijl in Nederland. Oude huizen, maar ook in de nieuwbouwhuizen worden voorzien van jaren ‘30 elementen. Een goed voorbeeld hiervan is dan dus ook de jaren ‘30 achterdeur. Met ons assortiment aan jaren 30 achterdeuren kun je jouw moderne woning een jaren 30 touch geven of juist jouw klassieke jaren 30 woning compleet maken.

De jaren 30 bouwstijl

Waar je deze bouwstijl aan kunt herkennen? Voornamelijk door zijn karakter, sfeer en degelijke stijl. Bij deze bouwstijl ligt de nadruk op horizontale lijnen en je ziet vaak een bijzondere vormgeving van kozijnen, brede dakoverstekken, gedetailleerd gevelmetselwerk, hoge plafonds, paneeldeuren en glas-in-lood ramen. Glas in lood is ook een element dat je kunt laten terugkomen in de achterdeur in jaren 30 stijl als je kiest voor een achterdeur met glas.

Waarom een houten jaren 30 achterdeur?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. We beoefenen ons vak met liefde voor het product. Door onze ervaring weten we dan ook exact wat er wel én wat niet goed werkt in de praktijk. Onze keuze voor het gebruik van enkel het beste hardhout bij onze jaren 30 achterdeuren is dan ook iets waarvan we weten dat het werkt. Deze zijn namelijk van veel hogere kwaliteit én een stuk duurzamer dan kunststof of aluminium achterdeuren. Dit omdat ze vaak veel langer meegaan wanneer je ze goed onderhoudt.

Een jaren 30 achterdeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Bij debuitendeur.nl maken we gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten achterdeuren extra isolerend. Zo hou je de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf; best fijn toch?

Overige achterdeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan jaren 30 achterdeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de industriële achterdeuren, deze kunnen jouw achtergevel voorzien van een echte moderne touch. Maar we bieden bijvoorbeeld ook achterdeuren in de klassieke stijl, net zoals de jaren 30 achterdeuren. Deze sluiten aan op de ouderwetse bouwstijlen die zeer in trek zijn momenteel. Zoek je echter een achterdeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic zwarte- en witte achterdeuren. Maar ook blauwe achterdeuren.

Service van debuitendeur.nl

Het motto van debuitendeur.nl is: afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service. Dit komt dus terug in ons materiaalgebruik, maar ook in het persoonlijk contact met jou.

Ben je dus op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte jaren 30 achterdeur? Dan ben je bij debuitendeur.nl aan het juiste adres. Nog niet helemaal overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Voordeuren op maat van debuitendeur.nl

Na je bestelling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op voor het maken van een gratis inmeet afspraak.

Het inmeten zelf doen we binnen 1 week en is al met 15 tot 30 minuten geregeld.
Geen zorgen, je hoeft zelf niet in te meten.

De levertijd van de deur vindt je terug in de productomschrijving en in configuratie overzicht na het samenstellen van de deur.

Bestel je er ook een kozijn bij?
Dan moet je daar 4 weken bij optellen.

Nee, geen zorgen, je hoeft zelf niets in te meten.

Na je bestelling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op voor een gratis afspraak.

Het inmeten zelf doen we binnen 1 week en gebeurt met een speciale computer.
Het inmeten duurt ca. 15 tot 30 minuten.

Absoluut, dit doe je als volgt;

Stap 1. Kies een deur naar wens:
Selecteer een deur naar keuze waar je een offerte voor wens te ontvangen hebt.

Stap 2. Configureer je deur:
Configureer je deur in de samenstelling hoe je hem wilt hebben.

Stap 3. Offerte aanvragen:
Na de configuratie kun je drukken op ‘Download deze prijsopgave als offerte’.

Stap 4. Offerte in de mail:
Nadat we je aanvraag hebben bevestigd, ontvang je de offerte binnen 1 werkdag in je mail.

Zo makkelijk kan het zijn!

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.