• Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie
Betaal veilig en snel met:
Betaal veilig en snel
  • Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie

Moderne voordeuren(42)

Resultaat 1–23 van de 42 resultaten wordt getoond

Welke type deur zoek je?
Welke stijl deur zoek je?
Welke houtsoort zoek je?

Waarom moderne voordeuren?

Ongeacht de stijl van jouw huis; een moderne voordeur past in het plaatje. Een moderne woning is vaak strak van vorm. Bijvoorbeeld met een plat dak en hoekige vormen. Dit plaatje maak je af met een moderne voordeur met dezelfde strakke belijningen. Heb je een oud en landelijk huis? Dan hoef je niet direct voor een klassieke voordeur te kiezen. Een moderne voordeur kan het totaalplaatje namelijk een stuk spannender en dynamischer maken.

Een moderne bouwstijl

De voornaamste kenmerken van een moderne bouwstijl zijn simpele maar vooral strakke vormen. Hierbij staan transparantie en technologie voorop. De transparantie van de bouwstijl betreft veel ramen en glas. Kies als je dit wil naleven bijvoorbeeld een voordeur met glas. De strakke deuren van debuitendeur.nl sluiten perfect aan op de moderne bouwstijl. Het elegante hardhout wordt voor de strakke en moderne bouwstijl bewerkt tot een deur een echte moderne uitstraling heeft.

Waarom houten moderne voordeuren?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. Door onze ervaring snappen we het belang van goede kwaliteit. Onze keuze voor het gebruik van enkel het beste hardhout bij onze moderne voordeuren is dan ook iets waarvan we weten dat het werkt. Deze zijn namelijk van veel hogere kwaliteit dan kunststof of aluminium achterdeuren.

Een moderne voordeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Bij debuitendeur.nl maken we gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten voordeuren extra isolerend. Zo hou je de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf; best fijn toch?

Overige voordeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan moderne voordeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de industriële voordeuren, die juist leuk zijn om een authentiek huis een moderne touch mee te geven. Maar we bieden bijvoorbeeld ook voordeuren in de jaren 30 stijl. Deze sluiten aan op de bouwstijl uit dat tijdperk die momenteel erg in trek is. Zoek je een voordeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic  zwarte- en  witte voordeuren. Maar ook grijze- en groene voordeuren.

Service van debuitendeur.nl

Bij debuitendeur staat het leveren van service op het hoogste niveau voorop. Ons motto is dan ook: afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service.

We bieden jou de mogelijkheid om enkel de moderne voordeur zelf op vooruitbetaling te betalen. Het resterende bedrag kun je in termijnen afbetalen. We bieden daarnaast 5 jaar garantie op zowel de deur, het hang- en sluitwerk en de montage.

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte moderne voordeur? Dan heeft debuitendeur.nl precies wat je zoekt. Toch nog niet overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Voordeuren op maat van debuitendeur.nl

Na je bestelling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op voor het maken van een gratis inmeet afspraak.

Het inmeten zelf doen we binnen 1 week en is al met 15 tot 30 minuten geregeld.
Geen zorgen, je hoeft zelf niet in te meten.

De levertijd van de deur vindt je terug in de productomschrijving en in configuratie overzicht na het samenstellen van de deur.

Bestel je er ook een kozijn bij?
Dan moet je daar 4 weken bij optellen.

Nee, geen zorgen, je hoeft zelf niets in te meten.

Na je bestelling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op voor een gratis afspraak.

Het inmeten zelf doen we binnen 1 week en gebeurt met een speciale computer.
Het inmeten duurt ca. 15 tot 30 minuten.

Absoluut, dit doe je als volgt;

Stap 1. Kies een deur naar wens:
Selecteer een deur naar keuze waar je een offerte voor wens te ontvangen hebt.

Stap 2. Configureer je deur:
Configureer je deur in de samenstelling hoe je hem wilt hebben.

Stap 3. Offerte aanvragen:
Na de configuratie kun je drukken op ‘Download deze prijsopgave als offerte’.

Stap 4. Offerte in de mail:
Nadat we je aanvraag hebben bevestigd, ontvang je de offerte binnen 1 werkdag in je mail.

Zo makkelijk kan het zijn!

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.