Alle deuren zijn inclusief onze all-in service
GRATIS inmeet service Alle deuren voldoen aan het Politie Keurmerk 100% zekerheidsgarantie
Menu

Moderne voordeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Moderne voordeuren

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Filters

Showroom

Hulp en advies nodig bij je zoektocht? Kom op afspraak langs in de showroom.

Filters

Resultaat 1–24 van de 43 resultaten wordt getoond

Alles over debuitendeur.nl | in slechts 2 minuten

Daarom kies jij voor debuitendeur.nl?

Waarom moderne voordeuren?

Ongeacht de stijl van jouw huis; een moderne voordeur past in het plaatje. Een moderne woning is vaak strak van vorm. Bijvoorbeeld met een plat dak en hoekige vormen. Dit plaatje maak je af met een moderne voordeur met dezelfde strakke belijningen. Heb je een oud en landelijk huis? Dan hoef je niet direct voor een klassieke voordeur te kiezen. Een moderne voordeur kan het totaalplaatje namelijk een stuk spannender en dynamischer maken.

Een moderne bouwstijl

De voornaamste kenmerken van een moderne bouwstijl zijn simpele maar vooral strakke vormen. Hierbij staan transparantie en technologie voorop. De transparantie van de bouwstijl betreft veel ramen en glas. Kies als je dit wil naleven bijvoorbeeld een voordeur met glas. De strakke deuren van debuitendeur.nl sluiten perfect aan op de moderne bouwstijl. Het elegante hardhout wordt voor de strakke en moderne bouwstijl bewerkt tot een deur een echte moderne uitstraling heeft.

Waarom houten moderne voordeuren?

Bij debuitendeur.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren van bestaande- en het plaatsen van nieuwe houten deuren en kozijnen. Door onze ervaring snappen we het belang van goede kwaliteit. Onze keuze voor het gebruik van enkel het beste hardhout bij onze moderne voordeuren is dan ook iets waarvan we weten dat het werkt. Deze zijn namelijk van veel hogere kwaliteit dan kunststof of aluminium achterdeuren.

Een moderne voordeur is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Bij debuitendeur.nl maken we gebruik van Merbau en Meranti Teakhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten voordeuren extra isolerend. Zo hou je de kou buiten tijdens een strenge winter en zorg je dat je woning koel blijft tijdens een hittegolf; best fijn toch?

Overige voordeuren van debuitendeur.nl

Naast het assortiment aan moderne voordeuren biedt debuitendeur.nl ook nog verschillende ander stijlen. Zo heb je de industriële voordeuren, die juist leuk zijn om een authentiek huis een moderne touch mee te geven. Maar we bieden bijvoorbeeld ook voordeuren in de jaren 30 stijl. Deze sluiten aan op de bouwstijl uit dat tijdperk die momenteel erg in trek is. Zoek je een voordeur met een specifieke kleur? Bij debuitendeur.nl vind je deuren in allerlei verschillende kleurmogelijkheden. Zo hebben we basic  zwarte- en  witte voordeuren. Maar ook grijze- en groene voordeuren.

Service van debuitendeur.nl

Bij debuitendeur staat het leveren van service op het hoogste niveau voorop. Ons motto is dan ook: afspraak is afspraak. Wij zien het dan ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service.

We bieden jou de mogelijkheid om enkel de moderne voordeur zelf op vooruitbetaling te betalen. Het resterende bedrag kun je in termijnen afbetalen. We bieden daarnaast 5 jaar garantie op zowel de deur, het hang- en sluitwerk en de montage.

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte moderne voordeur? Dan heeft debuitendeur.nl precies wat je zoekt. Toch nog niet overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.