Alle deuren zijn inclusief onze all-in service
GRATIS inmeet service Alle deuren voldoen aan het Politie Keurmerk 100% zekerheidsgarantie
Menu

Voordeuren met rooster

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Voordeuren met rooster

Deur samenstellen en bestellen;
1. Selecteer de deur van jouw keuze
2. Kies de gewenste opties in de configurator
3. Bestel de deur direct online gemakkelijk en veilig

Deskundig advies nodig bij je zoektocht?
– Vul een terugbel verzoek in
– Stel vragen via WhatsApp
– Kom langs in de showroom (op afspraak)
– Bel ons op 088 – 766 2030

Filters

Showroom

Hulp en advies nodig bij je zoektocht? Kom op afspraak langs in de showroom.

Alles over debuitendeur.nl | in slechts 2 minuten

Daarom kies jij voor debuitendeur.nl?

Waarom een voordeur met rooster?

De voordeur is een onderschat deel van het huis. Het is namelijk dé blikvanger van de voorgevel en een mooie voordeur kan veel doen met de uitstraling van je woning. Als je een nieuw huis hebt laten bouwen en hebt gekozen voor een authentieke sfeer, is een voordeur met rooster precies wat je zoekt. Het rooster geeft sfeer, laat licht door en staat bekend om de chique uitstraling. Het is een mooie combinatie met moderne bouw of juist een versterker voor de populaire jaren 30 woningen.

Waarom houten voordeur met rooster?

Bij DeBuitendeur.nl renoveren we bestaande- en plaatsen we nieuwe houten deuren en kozijnen. Dit doen we uit liefde voor het vak en het product. Door onze ervaring weten we dan ook exact wat er wel én wat niet goed werkt in de praktijk.

De ervaring heeft ons dus ook geleerd dat houten voordeuren van veel hogere kwaliteit zijn dan kunststof of aluminium voordeuren. Omdat wij enkel de beste kwaliteit willen leveren aan onze klanten hebben we besloten ons volledig op deze houten voordeuren met rooster te richten.

Een voordeur met rooster is een grote investering. Bij investeringen van deze grote verwacht je niets minder dan de beste kwaliteit. Gelukkig is hardhout dus een duurzaam en sterk materiaal dat tegen alle weersomstandigheden kan. Ook zijn de houten voordeuren extra isolerend, een prettige bijkomstigheid!

Naast voordeuren met rooster vind je ook de volgende deuren in ons assortiment:

Onze service

Het leveren van service op het hoogste niveau is waar het bij DeBuitendeur.nl om gaat. Ons motto is dan ook: afspraak is afspraak. Daarom zien wij het ook als vanzelfsprekend dat jij uitsluitend genoegen neemt met de beste kwaliteit en service.

We bieden jou de mogelijkheid om enkel de voordeur met rooster zelf op vooruitbetaling te betalen. Dit omdat deze op maat gemaakt worden en de productie met een betaling in gang gezet moet worden. Het bedrag voor de plaatsing van het de voordeur met rooster kun je contant of per pin bij oplevering of 100% op afbetaling in maximaal 36 termijnen.

Op zoek naar een kwalitatieve en op maat gemaakte voordeur met rooster? Dan ben je bij DeBuitendeur.nl aan het juiste adres. Nog niet helemaal overtuigd? Of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de garantie en betaalmogelijkheden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of kom op afspraak langs in onze showroom.

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.