• Inclusief inmeet service
 • Politiekeurmerk
 • 100% zekerheidsgarantie
Betaal veilig en snel met:
Betaal veilig en snel
 • Inclusief inmeet service
 • Politiekeurmerk
 • 100% zekerheidsgarantie

Gegarandeerde veiligheid met het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Debuitendeur.nl staat voor veiligheid. Wij zijn dan ook trots dat wij als PKVW-bedrijf jouw woning kunnen voorzien van het PKVW-certificaat. Met behulp van ons preventieadvies en de montage van ons assortiment aan beveiligingsmaatregelen maak we jouw woning inbraakveilig! Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak.

De veiligheidscheck en risicoanalyse van debuitendeur.nl

We beginnen met een grondige controle op de veiligheid van jouw woning of bedrijfspand door een van onze beveiligingsadviseurs. Aan de hand van de eventuele gevonden verbeterpunten stellen we direct een duidelijke en heldere offerte op. Afhankelijk van de te nemen maatregelen kunnen we de meest gangbare werkzaamheden direct voor je uitvoeren, dit bespaart je tijd en geld.

Als je huis na de inspectie en eventuele verbeterpunten voldoet aan alle eisen ontvang je van ons het Politie Keurmerk Certificaat Veilige Woning.

Terugbelverzoek

Ons niet te pakken gekregen, we bellen je graag terug!

Waarom debuitendeur

Alle voordelen van debuitendeur.nl op een rij

Persoonlijk contact

Bij ons staat persoonlijk contact voorop, we nemen graag de tijd.

No-nonsense mentaliteit

We zijn een oer-Hollands bedrijf met een no-nonsense mentaliteit, afspraak is afspraak!

Op maat gemaakt

Onze deuren worden allemaal op maat gemaakt van de beste kwaliteit hardhout

GRATIS Advies

Kom langs in de showroom voor een gratis adviesgesprek.

Rondleiding Showroom

Het Politie Keurmerk geldt enkel voor hang en sluitwerk. In de huidige maatschappij zijn beveiligingsmaatregelen zoals alarm- en camerasystemen niet meer weg te denken. Bij deze vraag hoort een groot aantal aanbieders. Bij debuitendeur.nl gaan we daarom ook net een stapje verder.

Waar concullega’s enkel bouwkundige óf enkel elektronische beveiliging aanbieden doen we dat bij debuitendeur.nl gecombineerd. Alles onder één dak. Één partij en één aanspreekpunt, wel zo makkelijk.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

9.0

“Zeer goede ervaring met de heren van debuitendeur.nl. Snelle service, vakkundig en transparant. Kortom zeker aan te raden.”

Willem
8.5

“Wij wilden een nieuwe voordeur, hiervoor contact gezocht met De Buitendeur. Ben onwijs blij met het fijne contact en het snelle plaatsen van de voordeur. Mochten we nog een deur willen vervangen, zullen we zeker weer aan De Buitendeur denken!”

Caroline
Laat je inspireren & ontvang gratis advies
Alles over debuitendeur.nl | in slechts 2 minuten

De voordelen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen

De laatste jaren wordt er steeds meer gewaarschuwd voor de behendigheid van inbrekers en wordt er nadruk gelegd op het belang van goede beveiliging. Inbrekers willen snel en zo geluidloos mogelijk met de buit jouw woning verlaten. Wanneer ze zien dat jouw woning is voorzien van hang en sluitwerk dat voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen weten ze dat hun inbraak proces vertraagd wordt en een inbraakpoging nutteloos is. Het keurmerk kan er dus voor zorgen dat de inbrekers uit voorzorg jouw woning zullen overslaan als je voorzien bent van het PKVW-keurmerk. Naast het veilige gevoel dat jij aan de beveiliging overhoudt profiteer je van aanvullende voordelen:

 • Voordat je het certificaat ontvangt wordt de complete beveiliging van je woning nagelopen. Hieronder vallen ook brandveiligheid en verlichting in en om de woning. Dit gaat dus verder dan alleen inbraak.
 • De kans op een geslaagde inbraak vermindert tot wel 95%
 • Je ontvangt korting op je inboedelverzekering bij (de meeste) verzekeraars

Waaraan moet jouw huis voldoen?

Volgens de richtlijnen beoordelen we op een aantal verschillende onderdelen:

 • De gevelopening van o.a. deuren en ramen
 • Het hang en sluitwerk van de deuren en ramen
 • Buitenverlichting
 • Op- en af klim mogelijkheden om bij bovengelegen deuren en ramen te komen

Hierbij controleren we niet alleen of het juiste hang en sluitwerk aanwezig is, maar ook of deze op de juiste wijze is geïnstalleerd.

Erkend PKVW beveiligingsbedrijf

Als PKVW beveiligingsbedrijf beschikken we altijd over up-to-date kennis en ondergaan we jaarlijks een kwaliteitsbeoordeling. Onze adviseur en monteurs zijn gediplomeerd en voorzien van een VOG (verklaring omtrent goed gedrag). De kennis die zij nodig hebben over o.a. productenlijsten en preventie handleidingen worden getoetst en onderhouden door de verschillende nascholingscursussen die worden gevolgd.

Om deze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen worden alle PKVW-bedrijven elke 2 jaar opnieuw getraind. Ook worden alle bedrijven ieder jaar geauditeerd en gecontroleerd door Kiwa NCP (zij zijn verantwoordelijk voor het keurmerk). 

Wil jij ook veilig wonen? Maak dan een afspraak en laat ons je adviseren. Bel naar 088 – 766 2030 of laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. 

Terugbelverzoek

Ons niet te pakken gekregen, we bellen je graag terug!

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.