• Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie
Betaal veilig en snel met:
Betaal veilig en snel
  • Inclusief inmeet service
  • Politiekeurmerk
  • 100% zekerheidsgarantie

Met deze 5 stappen kies jij de juiste voordeur uit

Met het grote assortiment aan deuren van debuitendeur.nl kunnen we ons goed voorstellen dat het maken van een online keuze erg lastig is. Natuurlijk staan onze specialisten altijd klaar om jou te ondersteunen in het maken van deze keuze. Maar om je alvast een klein zetje in de juiste richting te geven, beschrijven we in deze blog waar je op moet letten tijdens het maken van deze keuze. Klaar om de juiste voordeur te vinden?

1. Welke stijl past bij jouw huis

We gaan de keuze in voordeuren per stap limiteren, zodat jouw droom deur overblijft. Daarom beginnen we met en kiezen van een stijl voordeur die past bij jouw huis. Woon je in een authentiek pand? Dan zal een klassieke deur mooi blenden, maar een moderne deur heel lekker opvallen; het is maar net waar je van houdt. De keuze bij debuitendeur.nl aan stijlen is gevarieerd, zo kun je naast klassieke en moderne deuren ook nog  kiezen uit landelijke en jaren 30 voordeuren. Doe inspiratie op bij vergelijkbare huizen en besluit welke sfeer je wilt creëren.

2. Speciale vereisten

Een voordeur heeft natuurlijk een belangrijke functie. Het is het entree van jouw huis en deze voorkomt dat  iedereen te pas en te onpas naar binnen wandelt. Daarnaast houd je met een goede voordeur natuurlijk ook de nodige kou buiten. Maar ook buiten deze basis functionaliteiten zijn er afwegingen die je kunt maken.

Zo bieden we bijvoorbeeld deuren met een raam of met een rooster. Dit is prettig voor mensen die naar buiten willen kijken wanneer er bijvoorbeeld wordt aangebeld. Echter is voor de oude panden die op de tocht staan het isolerend vermogen van de deur weer extra belangrijk. Een ander vereisten waar niet iedereen bij stilstaat het belang van de brievenbus. Heb je een lange oprit? Dan plaats je waarschijnlijk een losse brievenbus. Voor de meeste mensen geldt echter dat post ontvangen wordt via de voordeur. Dit is dan dus zeker een vereisten.

3. Kies de juiste kleur

Bij debuitendeur.nl hebben we de deuren die beschikbaar zijn in verschillende stijlen, met verschillende details ook beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit zwart, antraciet, wit, grijs, blauw en groen. De kleur van de voordeur bepaald in grote mate de uitstraling. Ga je dus voor opvallend, of kies je liever een neutrale kleur? En sluit deze kleur goed aan bij de stijl van de voordeur?

4. De details

Nu je de belangrijkste beslissingen hebt gemaakt is het tijd voor de details die komen kijken bij het kiezen van een voordeur. Want hoe ga jij jouw deur afsluiten? Dit besluit je tijdens het kiezen van het slotenpakket.

De sloten pakketten van debeutendeur.nl zijn van hoge kwaliteit en versterken de inbraakveiligheid. Je kunt bij ons kiezen tussen een éénpuntssluiting of driepuntssluiting. Dit geeft aan op hoeveel punten de deur in het kozijn gesloten wordt. Hoe meer sluitpunten, hoe hoger de veiligheid.

Kies daarna het juiste deurbeslag in een kleur die bij de rest van de deur past. De meest gekozen kleur is zilver, maar je kunt ook kiezen uit messing, zwart en RVS. Ook krijg je de mogelijkheid om jouw glas in blank of mat te kiezen en met deze keuze is jouw deur compleet.

5. De betaling

Nu je de volledige deur hebt samengesteld ben je bij de afrondende fase aangekomen. Heb je er voor gekozen om de voordeur door onze specialisten te laten plaatsen? Verstandig! Het plaatsen van de voordeur is een nauwkeurige klus en beschadigingen tijdens de plaatsing zouden erg zonde zijn. Uiteraard rekenen we voor deze dienst wel een meerprijs, maar deze is in onze ogen (uiteraard) erg van belang.

Het is zo ver; alle keuzes zijn gemaakt en je kunt de deur bestellen. Bij debuitendeur.nl begrijpen we goed dat een deur een grote investering is. Daarom bieden we verschillende betaalmogelijkheden. Ben je er graag in een keer vanaf? Betaal de deur dan eenvoudig online. Het is ook mogelijk om slechts de deur direct af te rekenen en de overige kosten bij oplevering te betalen. Betaal je de deur liever in termijnen? Ook dat kan! Met SprayPay bieden we de mogelijkheid om jouw voordeur in 36 termijnen af te lossen.

We hopen dat we je een beetje hebben geholpen tijdens het maken van deze lastige beslissing. Kom je er toch niet uit of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten, we helpen je graag.

Postcode check

Wil jij zeker weten of we ook in jouw regio all-in service leveren?
Doe dan de postcode check.